Γιατί είναι ο χειμώνας η καλύτερη εποχή για να κάνετε αισθητική επέμβαση


Είναι ο Χειμώνας καλή εποχή για τον προγραμματισμό της πλαστικής μου;

Εάν σκέφτεστε να κάνετε κάποια αισθητική επέμβαση, θα θέλαμε να σας αφήσουμε να ξέρετε ένα μυστικό: ο χειμώνας είναι η καλύτερη εποχή.

Γιατί είναι ο χειμώνας η καλύτερη εποχή για να κάνετε αισθητική επέμβαση; 

1.    Θα αναρρώσετε εγκαίρως για τo καλοκαίρι.
Εάν ένας από τους λόγους για να κάνετε αισθητική επέμβαση είναι να φαίνεστε καλύτερα με μαγιό, μην περιμένετε μέχρι το καλοκαίρι.  Η πλήρης ανάρρωση για επεμβάσεις όπως η αυξητική στήθους, η λιποαναρρόφηση, η κοιλιοπλαστική  και το BBL  διαρκεί περίπου 3 μήνες. Για να είστε έτοιμοι για καλοκαιρινές δραστηριότητες μέχρι τον Ιούνιο, θα θελήσετε να κάνετε το χειρουργείο σας το αργότερο στα τέλη Μαρτίου ή στις αρχές Απριλίου. Σας συνιστούμε να κάνετε τη διαδικασία σας ακόμη νωρίτερα, ώστε να έχετε ένα μικρό περιθώριο  στον χρόνο αποθεραπείας σας.

2.    Μπορείτε να χαλαρώσετε και να αναρρώσετε
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι περισσότεροι από εμάς ταξιδεύουμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όχι τόσο συχνά. Η ανάρρωση κατά τη διάρκεια του χειμώνα σημαίνει ότι δεν θα χάσετε καμία καλοκαιρινή διασκέδαση.

3.    Είναι πιο εύκολο να κρύψετε τους επιδέσμους και το οίδημα.
Είναι δύσκολο να κρύβεις επιδέσμους, συμπιεστικά ρούχα και πρήξιμο ενώ φοράς καλοκαιρινά ρούχα. Εάν ανησυχείτε για την εμφάνιση κάποιου από τα παραπάνω, είναι πολύ πιο εύκολο να τα κρύψετε κάτω από πουλόβερ και παλτό το χειμώνα.

4.    Είναι πιο εύκολο να αποφύγετε το άμεσο ηλιακό φως
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το άμεσο ηλιακό φως και η ζέστη του καλοκαιριού μετά το χειρουργείο σας μπορεί να παρατείνει τον χρόνο αποθεραπείας σας και ακόμη και να κάνει τις ουλές σας πιο εμφανείς. Μετά την επέμβαση, οποιαδήποτε μορφή άμεσης θερμότητας μπορεί να επιδεινώσει το πρήξιμο και να επιδεινώσει τη φλεγμονή. Αυτός είναι ο λόγος που μερικές φορές συνιστούμε την εφαρμογή παγοκύστων μετά την επέμβαση.

Επιπλέον, το άμεσο ηλιακό φως στις ουλές σας μπορεί να τις κάνει να σκουρύνουν. Μερικές φορές αυτή η υπερμελάγχρωση είναι μόνιμη. Και ένα ηλιακό έγκαυμα σε μια φρέσκια ουλή σχεδόν πάντα οδηγεί σε μόνιμη υπερμελάγχρωση. Οι περισσότερες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής έχουν σχετικά δυσδιάκριτες ουλές, έτσι το φως του ήλιου μπορεί να κάνει αυτό που θα έπρεπε να είναι αόρατο να γίνει πολύ ορατό.

5.    Ξεκινήστε τη νέα χρονιά με μια νέα εμφάνιση
Η νέα χρονιά είναι μια ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα και αν σκέφτεστε την πλαστική χειρουργική, η αρχή της χρονιάς είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αποκτήσετε τη νέα σας εμφάνιση. Δώστε τον τόνο για τη χρονιά σας βάζοντας τον εαυτό σας πρώτο και αποκτώντας το σώμα που πάντα θέλατε!

Εάν πιστεύετε ότι είστε έτοιμοι για πλαστική χειρουργική, προγραμματίστε το ραντεβού με τον πλαστικό χειρουργό σας. Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.